Dak lekkage

Lekkage aan uw dak kan erg vervelend zijn en het is dan ook zaak om zo snel mogelijk tot actie over te gaan. Hiermee voorkomt u dat ook de onderliggende constructie en bijvoorbeeld uw vloeren of meubels worden aangetast.

Soms is het moeilijk om de oorzaak van een daklekkage te vinden. Bijvoorbeeld omdat de lekkage niet door het dak zelf wordt veroorzaakt, maar door de constructies en materialen die met uw dak verbonden zijn. Denk hierbij aan de gevel, een dakkapel, borstwering of de dakgoot.

Help, mijn dak lekt! Wat nu?

Probeer in eerste instantie uw vloerbedekking, meubels en overige decoratie veilig te stellen. Controleer daarna of er zichtbare schade is aan uw dak of dat bijvoorbeeld uw dakgoten verstopt zitten door bladeren of een vogelnest. Als uw dakgoot het water niet meer kwijt kan, loopt uw goot over en kan het water onder uw dakbedekking komen of via de muur uw woning binnenkomen.

VL Dakwerken B.V., uw specialist in Zeeland

Op basis van jarenlange ervaring is VL Dakwerken B.V. goed in staat om de lekkage aan uw dak op te sporen en u te adviseren over de werkzaamheden die nodig zijn om de lekkage aan uw dak op te lossen. Bel dus nadat u de juiste noodmaatregelen heeft genomen naar 06 520 312 56 en wij komen zo snel mogelijk langs om u te helpen.
Bel voor de zekerheid ook uw verzekeringsmaatschappij. In sommige gevallen wordt de waterschade en eventueel de reparatie van uw dak vergoed!